Brodyr och tryck

Att använda kläderna som en del av företagets profil och marknadsföring är både smidigt, effektivt och billigt samtidigt som det ger ett proffsigt intryck och stärker lagkänslan.

Grolls kan sy namnbrodyrer och företagslogotyper i olika storlekar och färger med många olika placeringar. Vi använder den senaste utrustningen och tekniken vilket gör arbetet både snabbt och smidigt. Kontakta oss på order@grolls.se eller en av våra butiker för mer information och beställning!

Brodyr

Brodyr är när man syr med färgade trådar direkt på plagget, så att bilder eller namn verkligen sitter sytt i kläderna. Det har mycket bra hållbarhet, även mot tvättning och nötning, och ger ett mer exklusivt intryck jämfört med tryck. Brodyr passar extra bra på skjortor, jackor, tröjor och kepsar. Vi använder den senaste tekniken och kan erbjuda ett stort utbud av färger på tråden.

Transfertryck

Transfertryck är den vanligaste och billigaste metoden för att pryda arbets- och profilkläder med egna bilder eller texter. Vi har egna värmemaskiner för transfertryck i butikerna och kan därför erbjuda transfertryck i nära anslutning till dig. Vi samarbetar med de bästa leverantörerna av transferdekaler både gällande kvalitet och miljö, för att dina profilkläder ska se så bra ut som möjligt.

Omsömnad

Förutom dekorationsmöjligheter har vi också en egen sömnadsavdelning som specialiserar sig på reparationer och specialsömnad. Vi lägger upp och förlänger byxben, syr in extra kilar, syr på reflexer och fickor, och vi kan dessutom specialanpassa plagg efter önskemål och behov.