Your company account is blocked and you cannot place orders. If you have questions, please contact your company administrator.

Fri frakt över 1000 SEK (exkl moms)

När du handlar för över 1000 SEK exkl moms betalar du ingen frakt! För beställningar under 1000 SEK är frakten 65 SEK exkl moms.

*För dig som avtalskund står din fraktavgift i avtalet.

Handla som privat eller företag

Hos Grolls kan du handla oavsett om du handlar som privatperson eller som företag. Vi vet att du behöver bra, hållbara och sköna arbetskläder oavsett om du jobbar i din skog eller med anläggning hos en kund.

Snabba leveranser över hela Sverige

Hos oss kan du antingen beställa varorna direkt till ditt hem eller arbete, eller så kan du välja att hämta ut varorna från någon av våra många butiker runtom i Norden.

Oftast skickas dina varor från vårt lager inom en vardag, men om varor behöver beställas eller kläder tryckas/broderas, kan det ta det ta längre tid.

Fallskydd

Grolls samarbetar med Capital Safety, världens ledande tillverkare inom just fallskydd och räddningsutrustning. I samarbete med Capital Safety tillhandahåller vi också en rad olika tjänster såsom utbildning, inspektioner och anpassade program.

Vi hjälper dig med fallskyddet!

Fallskyddsutbildning

Utbildningen, som ger kunskaper som överträffar de som ställs enligt gällande regler, kan ges antingen på din arbetsplats eller på någon av våra orter. Genom att ha utbildningen på din arbetsplats kommer innehållet att anpassas efter dina och dina arbetskamraters miljöer och risker, samtidigt som det sparar tid för er. För mer information kring utbildning och priser, ber vi er att kontakta oss.

Arbetsplatsgranskningar

Utöver utbildningar genomför vi också arbetsplatsgranskningar för att kunna hitta risker, möjligheter och vilka skydd just din arbetsplats behöver för att uppfylla gällande standarder och lagar. Givetvis kan vi också rekommendera åtgärder och produkter så att du och din personal är trygg på jobbet.

Inspektioner

All personlig fallskyddsutrustning måste kontrolleras varje år, vilket vi kan göra åt dig. Däremot är det viktigt att komma ihåg att all utrustning som utsatts för fall måste kasseras eller lämnas in för inspektion innan det används igen. Det är arbetsgivarens ansvar att se till att aktuell utrustning faktiskt är kontrollerad!

Produkter
Sök
Butiker