Fallskydd

Grolls samarbetar med Capital Safety, världens ledande tillverkare inom just fallskydd och räddningsutrustning. I samarbete med Capital Safety tillhandahåller vi också en rad olika tjänster såsom utbildning, inspektioner och anpassade program.

Vi hjälper dig med fallskyddet!

Fallskyddsutbildning

Utbildningen, som ger kunskaper som överträffar de som ställs enligt gällande regler, kan ges antingen på din arbetsplats eller på någon av våra orter. Genom att ha utbildningen på din arbetsplats kommer innehållet att anpassas efter dina och dina arbetskamraters miljöer och risker, samtidigt som det sparar tid för er. För mer information kring utbildning och priser, ber vi er att kontakta oss.

Arbetsplatsgranskningar

Utöver utbildningar genomför vi också arbetsplatsgranskningar för att kunna hitta risker, möjligheter och vilka skydd just din arbetsplats behöver för att uppfylla gällande standarder och lagar. Givetvis kan vi också rekommendera åtgärder och produkter så att du och din personal är trygg på jobbet.

Inspektioner

All personlig fallskyddsutrustning måste kontrolleras varje år, vilket vi kan göra åt dig. Däremot är det viktigt att komma ihåg att all utrustning som utsatts för fall måste kasseras eller lämnas in för inspektion innan det används igen. Det är arbetsgivarens ansvar att se till att aktuell utrustning faktiskt är kontrollerad!