TIME FOR FITNESS

GESTO ATHLETIC

Nu presenterar vi stolt Gesto Athletic
en nyutvecklad serie skyddsskor med BOA® för inom- och utomhusbruk.

Skyddsskorna finns både som sandal och lågsko varav en är vattentät men med god andningsförmåga och mellansula med bra dämpning. Alla modeller har sportig och modern sömlös design med det patenterade BOA®-systemet för perfekt passform som håller hela dagen. Den låga vikten och goda dämpningen ger ökad komfort för dig som går mycket på hårt underlag.

Vi har jobbat hårt för att få fram en sko med hög slitstyrka och kvalitet för ökad hållbarhet och livslängd. Skorna har bred läst som är anpassat för nordiska användare. Alla modeller är ESD-godkända, och har halksäker (SRC), antistatisk och oljebeständig yttersula i gummi. Tåskyddshättan och spiktrampsulan är i komposit. Modellerna finns i storlekarna 36-48.

VILKEN MODELL GILLAR DU BÄST?


Om BOA®

Om BOA®

BOA®-systemet består av tre integrerade delar: en mikrojusterbar urtavla, superstarka lättsnören och lågfriktionssnören. Varje konfiguration är konstruerad för att optimera passformen och ge precision, anpassningsförmåga och kontroll. Med enahands finjustering så exakt som 1mm kan du enkelt justera dina skor för komfort utan att någonsin förlora fokus.