Grolls hjälper ditt företag!

Grolls strävar efter att hjälpa ditt företag och att tillhandaha sakerna du behöver, när du behöver dom. Genom vår e-handelsplattform öppnas flera möjligheter upp för ditt bolag att smidigare kunna beställa anpassade artiklar direkt från oss.

Budget

Låt dina kollegor välja kläderna de behöver genom att ange en budget de får handla för.


Tryck&brodyr

Ge ditt team ett enhetligt utseende genom att brodera och trycka på dina kläder


Punch Out/EDI

Grolls kan enkelt sätta upp en Punch Out- eller EDI-lösning efter ditt behov


Vi kan också erbjuda ytterligare anpassningar för att passa just ert företag eller organisation.

Vi kan erbjuda anpassat sortiment för att begränsa urvalet av kläder, skapa unika portaler för att passa in i era grafiska stilar, och mycket mer. Några av dessa möjligheter är leverans till butik, befogenhetsnivåer, attestering-förfarande och anpassad ordermärkning.

Vi strävar efter att vara ett digitalt företag och satsar därför mycket på utveckling av våra e-tjänster. Har du önskemål om ändringar eller nya funktioner kan vi ofta tillmötesgå dessa relativt omgående. Vi har också en dedikerad webbadministratör med funktion att hantera våra e-handelskonton, för att du ska få bästa och snabbast möjliga service.

Slutligen är Grolls också en del av Swedolkoncernen, vilket innebär att ett konto hos Grolls gör också att du kan handla hos Swedolkoncernens övriga affärer, och få allt på samma faktura!


Vill du veta mer?


Befogenhetsnivåer

Har ni inköpare eller personer med högre befogenheter än andra? Då kan vi hjälpa er med detta. Vi kan erbjuda administratörsrättigheter för ert konto så ni själva kan hantera användare, adresser etc.

Leverans till butik

När man behöver skyddsutrustning eller kläder behöver man det ofta direkt. Med vår leverans till butik-funktionalitet kan du beställa där du befinner dig, och sedan hämta ut i butiken närmast dig. Du kan också låta någon annan i företaget hämta ut åt dig (om vi har fullmakt från dig). Enkelt, smidigt och snabbt. I butiken kan vi dessutom trycka på arbetskläderna enligt överrenskommelse, och hjälpa er att hitta rätt storlekar och kläder.

Punch Out-lösningar

Grolls har möjligheten att sätta upp så kallade punch out-lösningar, det vill säga lösningar som gör att varukorgen checkas ut av kundens affärssystem. Kontakta våra säljare för mer information!

EDI

EDI, eller electronic data interchange, är en koppling mellan företag och Grolls, som berättar om lagerstatus, priser, fakturor och mer. Helt enkelt en mycket smidig lösning, som vi också kan erbjuda.

Tryck, transfer och brodyr

Ett område som ligger oss varmt om hjärtat. Vi har möjlighet att trycka direkt på era kläder i samtliga Grollsbutiker. På vårt centrallager i Göteborg kan vi dessutom sy in brodyrer och lägga upp/ner byxor, med mera. Givetvis ska dina arbetskläder från Grolls sitta bra och se bra ut!

Unikt sortiment

Många av våra kunder är specialister på sitt område. Det kan medföra att de har höga krav på sina arbetskläder och säkerhetsutrustning. Tillsammans med er så tar vi gärna fram ett produktsortiment som passar just er och era behov. Det unika sortimentet kan dessutom kombineras med det övriga sortimentet för att du lätt ska kunna hitta det du behöver.

Budget och potter

Potter är vanligt förekommande, och många av våra kunder använder denna möjlighet. Med hjälp av våra potter, som du själv administrerar, kan du låta dina kollegor och medarbetare handla kläder och utrustning för en begränsad summa. Du kan själv välja om den återstående potten ska nollställas vid årsskiftet eller föras över till nästa period. Givetvis går potter också att kombinera med våra övriga erbjudanden, som t.ex. unikt sortiment, så att dina kollegor bara kan handla ett visst sortiment för en viss summa.

Jag är intresserad och vill gärna veta mer!

Kontakta våra säljare genom formuläret nedan för att få veta mer om hur vi kan hjälpa dig och ditt företag att nå längre och ha bättre arbetskläder! Vi kommer inte skicka nyhetsbrev, sälja vidare din e-postadress eller liknande.


Vilka lösningar är du intresserad av?