Powerdeal

Powerdeal

Din sidekick på jobbet

GP är en av de största batteriproducenterna i världen och världsledande inom laddningsbara NiMH-batterier. När du handlar GP får du en produkt som har hög och jämn kvalité.

För att kunna vara en riktigt bra sidekick på jobbet tar GP ansvar för hur batterierna produceras. GP har full kontroll över hela produktionen – från fabriken till att du lämnar batteriet för återvinning. Det gör att de kan leverera hög kvalité, göra minimal påverkan på miljön och ge schysta löner i hela ledet.

Precis som en bra sidekick ska göra.

GP Batteries
Få jobbet gjort

Här har du ett laddningsbart batteri som tål att användas ofta och mycket. Med upp till 1 500 laddcykler och otroligt låg självurladdning kommer GP ReCyko Pro bli din nya sidekick på jobbet.

HANDLA NU

GP Batteries
Tips för att komma i gång med laddningen

Laddningsbara batterier kan upplevas krångligt. Men faktum är att när du har kommit i gång så kommer du märka att det är väldigt okomplicerat. Med de nya laddstationerna GP ReCyko Pro har du en lösning som gör att du har bättre koll än någonsin på vilka batterier som är laddade samt att du alltid har en schyst förvaring av batterierna.

HANDLA NU

Produkter
Butiker