Guide

Powerdeal

GUIDE - PRO PERFORMANCE

Guide Gloves Pro Performance-serie är speciellt utvecklad för professionella hantverkare som behöver kunna hantera flera olika risker och arbetsmoment under arbetsdagen med bibehållen effektivitet. Tack vare väl beprövad funktionalitet, noggrant testade egenskaper och smidiga material är Pro Performance-handskar till ett pålitligt val för intensiva, omväxlande arbetssituationer där hög säkerhet och kapacitet är en självklarhet.

Guide

GUIDE 5116

GUIDE 5116 Slitstark handske i syntetläder med mycket bra fingerkänsla och ett bra grepp. Den förböjda passformen gör handsken komfortabel och smidig. Krage av halvkort modell, försedd med resår som får handsken att sitta säkert på handen.

- TIGHT PASSFORM
- GUIDE GTX SYNTETISKT LÄDER
- FÖRBÖJD PASSFORM
- ÖPPEN KRAGE

HANDLA NU

Guide

GUIDE 5112

Slitstark halvfodrad handske i syntetläder med mycket bra fingerkänsla och grepp. Den förböjda passformen och förstärkningen över knogarana gör handsken komfortabel och smidig. Vadderad innerhand och krage av halvkort modell, försedd med resår som får handsken att sitta säkert på handen.

- LÄTT FODRAD INNERHAND
- TIGHT PASSFORM
- GUIDE GTX SYNTETISKT LÄDER
- FÖRBÖJD PASSFORM

HANDLA NU

Guide

GUIDE 5120

En handske med riktigt bra grepp i torra miljöer, slitstarkt syntetläder i innerhanden med mycket bra fingerkänsla. Den förböjda passformen gör handsken komfortabel och smidig. Krage av halvkort modell, försedd med resår som får handsken att sitta säkert på handen.

- EXTREMT BRA GREPP
- TIGHT PASSFORM
- GUIDE GTX SYNTETISKT LÄDER
- FÖRBÖJD PASSFORM

HANDLA NUVisa kategoribeskrivning
Produkter
Butiker