hestra

HESTRA

KOBOLT WINTER FLEX

KOBOLT WINTER FLEX

Vinterversion av vår montagehandske Kobolt. Lämplig för arbeten i kalla miljöer där god passform och fingertoppskänsla är ett krav. Tillverkad i smidigt getskinn med förstärkta fingrar och förstärkt tumme. Ovandel i nylon. Isolering av C 40 Thinsulate™ gör handsken till ett bra skydd i kall väderlek. Handsken har neopren-mudd med kardborrstängning.

KOBOLT CZONE

KOBOLT CZONE

Tunn, smidig, vind- och vatten-tät modell. Ger ett gott skydd i blåsiga och våta miljöer där arbetet som kräver fingertoppskänsla. Innerhanden är av smidig och slitstark getnarv, med förstärkta fingertoppar och tumme. Ovanhandsmaterialet av elastiskt syntetmaterial. Fodret är av ett ruggat syntetmaterial som ger god komfort och samtidigt tillåter god fingertoppskänsla.

KOBOLT WINTER FLEX

KOBOLT

En mycket uppskattad montagehandske. Lämplig för hantverks- och industriarbeten som kräver god passform och fingertoppskänsla. Tillverkad i smidigt getskinn med förstärkta fingrar och förstärkt tumme. Ovandel av polyester med ruggad insida ger god komfort. Resår runt hela handleden håller handsken på plats.

Visa kategoribeskrivning
Produkter
Butiker