Swedol järnhandel, Göteborg Västra Frölunda

Hos oss på Swedol kan du som är proffs inom bygg-, entreprenad-, åkeri- och industrisektorn och alla andra som väljer proffskvalitet, handla vad du behöver. I vår järnhandel hittar du allt inom verktyg och maskiner , fordonsbelysning , lyft och last , hydraulik, skruv och infästning och mycket, mycket mer.

Vår butik i Västra Frölunda har flyttat in hos våra kollegor på TOOLS. Numera hittar ni allt under samma tak! Swedolbutiken på August Barks gata 9 har nu stängt. Vi hjälper dig att hitta det du behöver. Mer kunskap, produkter och tjänster under samma tak.

Kläder och skydd

Hos oss har du möjlighet att se och prova ett brett sortiment av arbetskläder, yrkeskläder, skyddsutrustning och skor - allt till rätt pris. Vi är specialister inom yrkeskläder och skyddsutrustning och erbjuder kläder för årets alla perioder. I alla våra butiker kan vi trycka dina kläder och förse dem med ditt företags logotyp.

Vi pressar dina slangar!

Förutom att du kan handla slang hos oss så kan vi också hjälpa dig med slangpressning. Vi har en av Europas modernaste maskinparker som kan producera slangförband från 2/16” till 1 ¼” i såväl 2-stål som 4-ståls högtrycksslang.

Vi hälsar dig hjärtligt välkommen till vår yrkesbutik för att diskutera vad vi kan göra för just dig och din arbetsplats.


Patrik Hellgren, butikschef

010-454 52 50
info.vastrafrolunda@swedol.se
order.gbg@tools.se

Produkter
Butiker