Kristianstad, Swedol järnhandel

I Kristianstad hittar du även våra kollegor på TOOLS (from 16 juni 2021) i samma lokaler – allt under samma tak. Det innebär att du finner ett ännu större utbud av produkter och tjänster för yrkesfolk hos oss.

Skapa Swedol-konto innan första besöket

För att underlätta ditt första köp i butiken rekommenderar vi dig att skapa ett konto hos Swedol här: skapa konto

Våra två butikskedjor använder fortfarande olika affärssystem, därför underlättar det både för oss och för dig om du har ett kundnummer hos båda kedjorna när du gör ditt första inköp. Detta kan annars ta en del tid att skapa i butiken.

Hos oss på Swedol kan du som är proffs inom bygg-, entreprenad-, åkeri- och industrisektorn och alla andra som väljer proffskvalitet, handla vad du behöver. I vår järnhandel hittar du allt inom verktyg och maskiner , fordonsbelysning , lyft och last , hydraulik, skruv och infästning och mycket, mycket mer.

Kläder och skydd

Hos oss har du möjlighet att se och prova ett brett sortiment av arbetskläder, yrkeskläder, skyddsutrustning och skor - allt till rätt pris. Vi är specialister inom yrkeskläder och skyddsutrustning och erbjuder kläder för årets alla perioder. I alla våra butiker kan vi trycka dina kläder och förse dem med ditt företags logotyp.

Vi pressar dina slangar!

Förutom att du kan handla slang hos oss så kan vi också hjälpa dig med slangpressning. Vi har en av Europas modernaste maskinparker som kan producera slangförband från 2/16” till 1 ¼” i såväl 2-stål som 4-ståls högtrycksslang.

Vi hälsar dig hjärtligt välkommen till vår yrkesbutik för att diskutera vad vi kan göra för just dig och din arbetsplats.Rickard Eriksson, Butikschef

044-18 48 70
info.kristianstad@swedol.se

Produkter
Butiker